De jachthavens

2013 Amsterdam Marina
Amsterdam Marina ligt aan de noordkant van het IJ, tegenover het centrum van Amsterdam op een knooppunt van vaarwegen: Noordzeekanaal, Markermeer, Amsterdam-Rijnkanaal, Noord-Hollands Kanaal en de Staande Mast Route. Met ook de vestiging van het hoofdkantoor van HISWA vereniging en jaarlijks de bootshow HISWA te Water is Amsterdam Marina straks het nautisch centrum van Nederland.

2003 Marina Stellendam
Op de rand van Zuid-Holland en Zeeland ligt Marina Stellendam, aan het Haringvliet direct aan de binnekant van de Goereese Zeesluis. Marina Stellendam is één van de weinige zee-jachthavens in Nederland. Een perfecte uitvalsbasis voor tochten op de Noordzee en voor het verkennen van de Zeeuwse wateren. Prachtige natuurgebieden en uitgestrekte Noordzeestranden liggen onder handbereik.

1999 Regatta Center Medemblik
Medemblik is van oudsher het zeilwedstrijdcentrum van Nederland. Het is de thuishaven van Europese- en wereldkampioenschappen in olympische klassen, en van evenementen voor jachten zoals de 24-uurs race. De combinatie van een jachthaven met direct toegang tot het IJsselmeer en het International Sailing Center staat borg voor een actieve en gezellige haven.

1995 Marina Schokkerstrand
Het Ketelmeer is een nog vrij onontdekt watersportgebied met ruim en beschut vaarwater, dat ligt tussen de IJssel en het IJsselmeer. De jachthaven ligt op een kruispunt van waterwegen en biedt een boeiend vaardoel met elk boottype en bij elk weer. In het Ketelmeer is in 1999 de eilandengroep IJsseloog aangelegd, waarvan Schokkerbank en Hanzeplaat - samen 110 hectare groot- zijn ingericht als natuur- en recreatiegebied. Watervogels als zwanen, ganzen, lepelaars, bergeenden en futen bevolken de eilanden.

Weersverwachting
Medemblik

Openingstijden
havenkantoor

 

Dagelijks

Op afspraak

Telefoon +31 (0) 227 547781


VHF 31

info@regattacenter.com