Perfecte uitvalsbasis

Regatta Center Medemblik ligt direct aan het ruime open water van het noordelijke IJsselmeer en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange vaartochten. Zelfs de Wadden zijn vanuit Medemblik in een weekend te bevaren. Regatta Center Medemblik ligt op loopafstand van het gezellige centrum van het historische stadje Medemblik.

Jachthaven en zeilwedstrijdcentrum
Medemblik is van oudsher het -internationale- zeilwedstrijdcentrum van Nederland. Regatta Center Medemblik is de thuishaven van internationale evenementen zoals de Delta Lloyd Regatta en Europese en wereldkampioenschappen in diverse klassen. Ook worden er evenementen voor grotere jachten verzeild zoals de 24-uurs race, Vastgoed Business Cup, Coppers Cup en Miles 4 Justice.

Actieve en gezellige haven
De combinatie van jachthaven en wedstrijdcentrum staat borg voor een actieve en gezellige haven. Het wedstrijdgedeelte ligt aan de noordzijde en de ligplaatsen zijn aan de zuidzijde van de havenkom. De haveningang is aan de noordzijde; de wedstrijdzeilers kunnen dus direct uitvaren zonder langs de ligplaatsen te hoeven varen. Er zijn twee haveningangen, zodat de wedstrijdboten en de jachten elkaar niet in de weg zitten. De grote parkeerplaats is exclusief bestemd voor ligplaatshouders.

Uitstekend bereikbaar
Medemblik is per auto uitstekend bereikbaar vanuit de Randstad via de A7 en vanuit midden/oost Nederland via de dijk Lelystad-Enkhuizen.

Weersverwachting
Medemblik

Openingstijden
havenkantoor

 

Dagelijks/Daily

09:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00

Telefoon +31 (0) 227 547781


VHF 31

info@regattacenter.com