MED Trattoria

Een trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en eerlijke, verse Italiaanse gerechten. MED Trattoria heeft een groot terras aan het water en een fantastisch uitzicht op de jachthaven en het IJsselmeer.

Het sfeervolle restaurant beschikt over een prachtige bar voor een drankje of een echte Italiaanse espresso. Het terras geeft een echt vakantiegevoel: in het zonnetje met een glas frisdroge Verdicchio, de geur van verse pasta en Italiaans brood, het uitzicht op de boten, het water.....

U bent van harte welkom!
MED Trattoria 

Behalve het terras en restaurant beschikt MED Trattoria over meerdere besloten ruimtes, op de 1e verdieping een zaal met een eigen bar, dakterras en weer een prachtig uitzicht waardoor het ideaal is voor een feest of bijeenkomst. En er zijn meerdere vergaderruimtes.

Claudio del Core | Chef-kok
Claudio is een Italiaanse Chef die zijn opleiding heeft doorlopen in Napels en de Verenigde Staten. De liefde bracht Claudio naar Nederland, waar hij ging werken in diverse zaken, Claudio met zijn authentieke Italiaanse smaak zal u aangenaam verrassen!

Giovanni Grillo | Signatuur menukaart
Giovanni behoort tot de top van de Italiaanse kookwereld en heeft bij de beste zaken van de wereld gewerkt. Giovanni heeft een seizoen als sous chef in het beroemde El Bulli restaurant gewerkt. Daarnaast heeft hij met Jamie Oliver in Engeland gekookt, wat een goede ervaring was, gezien zij beiden houden van zo puur natuur mogelijk koken.

 

Weersverwachting
Medemblik

Openingstijden
havenkantoor

 

Dagelijks

Op afspraak

Telefoon +31 (0) 227 547781


VHF 31

info@regattacenter.com