Watersportvereniging Bestevaer

De Medemblikse watersportvereniging Bestevaer organiseert vanuit Regatta Center Medemblik opleidingen, trainingen en wedstrijden.

Jeugdopleiding
Bestevaer heeft een uitgebreide en gevarieerde jeugdopleiding. Ieder weekend en in de vakantie zelfs dagelijks, kiest de jeugd het ruime sop in Optimisten en Mirrors. Als het te hard waait wordt er gewoon binnen de haven een baantje uitgelegd. Ruimte genoeg!

Avondwedstrijden
In het seizoen wordt op vrijdagavond om 20:00 uur een avondwedstrijd gehouden. Een eenvoudige op en neer baan die door een klein comité kan worden uitgelegd laat kajuitjachten onder ORC en open boten onder yardstick tegen elkaar strijden. Na de wedstrijd is het gezellig napraten in het restaurant en volgt de prijsuitreiking.

Open wedstrijden
Bestevaer verzorgt ook open wedstrijden waaronder Nederlandse Kampioenschappen, een weekend voor Eenheidsklassen, een zakenevenement voor Lemsteraken, het NK Lemsteraken en de vereniging is ook actief in het Delta Sailing Center in Stellendam, zusterhaven van Regatta Center Medemblik.

Botenstalling
Bestevaer beschikt over een eigen botenterrein naast de trailerhelling. Hier kunnen de open boten van de leden tegen een schappelijk tarief achter slot en grendel worden gestald.

Vanuit het havenkantoor wordt de vereniging waar mogelijk ondersteund met haar activiteiten. Het is immers ook in het belang van de jachthaven dat er voor de ligplaatshouders een actieve vereniging is.

WSV Bestevaer

Weersverwachting
Medemblik

Openingstijden
havenkantoor

 

Dagelijks

Op afspraak

Telefoon +31 (0) 227 547781


VHF 31

info@regattacenter.com