Tulpen Race: voor ligplaatshouders en andere enthousiastelingen

21 maart  2019

Stadshavens Medemblik, Westerhaven Medemblik, Regatta Center Medemblik en Jachthaven Andijk hebben de handen in één geslagen om een aantal wedstrijdjes te organiseren voor o.a. ligplaatshouders en andere geïnteresseerden die het leuk en gezellig vinden om op vier momenten in het voorjaar/zomer met en tegen elkaar op het IJsselmeer te zeilen. Dit evenement heeft de naam Tulpen Race gekregen en men kan strijden om de Tulpenbokaal voor de Beste Zeiler van Medemblik.

Koninklijk bezoek 28 juni 2018

28 juni 2018

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brachten donderdag 28 juni een streekbezoek aan West-Friesland in de provincie Noord-Holland. Zij sloten het streekbezoek af bij het International Sailing Center Medemblik (ISCM), het zeilwedstrijdcentrum van Regatta Center Medemblik.

De koning en koningin arriveerden halverwege de middag op het zeilwedstrijdcentrum en werden rondgeleid door Marcel Hanenberg, manager van het wedstrijdcentrum en havenmeester van RCM.

Meer lezen
Regatta Center Medemblik

Reserveer nu een jaarligplaats

23 november 2017

Reserveer nu een jaarligplaats van 1 april 2018 - 1 april 2019 en u bent al per direct van harte welkom op uw nieuwe ligplaats. Inclusief gratis liggen in de zusterhavens!

Meer lezen
Rotterdam Marina

5e Zusterhaven Rotterdam Marina

11 november 2016

Sinds 1 januari 2016 maakt de nieuwe zusterhaven als vijfde haven deel uit van De Jachthavengroep. Vanaf begin april heeft City Marina Rotterdam een nieuwe naam: Rotterdam Marina.

Meer lezen