Ontdek de mogelijkheden

Echte keuzevrijheid

Een dag, een maand of een jaar, u bent van harte welkom om uw vaargebied te variëren. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Met natuur, oude stadjes of strand. Met ruimte, actie en gezelligheid. En alle geneugten van de twee grote havensteden: Amsterdam en Rotterdam.

Vanuit Amsterdam, Rotterdam of Medemblik wordt de boot al voor de vakantie richting Kanaaleilanden naar Stellendam gevaren. Bij slecht weer is Zeeland natuurlijk een heerlijk alternatief voor verwaaid liggen in IJmuiden.

Dezelfde mogelijkheid geldt voor ligplaatshouders die bijvoorbeeld hun vakantie richting de Oostzee willen beginnen vanuit Medemblik.

Ligplaatshouders uit Amsterdam Marina of Rotterdam Marina kunnen in de zomerperiode in één van de buitenhavens Medemblik of Stellendam liggen.

Ligplaatshouders uit de buitenhavens die in de wintermaanden in het water willen blijven opteren wellicht voor een periode in Amsterdam of Rotterdam: een pied à terre voor stadsbezoek, en minder kans op ijsvorming.